torstai 7. maaliskuuta 2013

Kodittomat

Olemme jälleen kodittomia. Tällä kertaa syynä on kuitenkin vain asunnon vaihto maan sijaan. En tiedä milloin varsinainen muuttopäivä on, joten toistaiseksi asumme mökillä. Mikäs täällä ollessa, takkatulen äärellä ja koirien kuorsausta kuunnellessa. Vain töiden tekeminen tökkii ja pidempi ajomatka hoitamaan arkiaskareita.

Kyllä muuttaminen on rankkaa! Vaikka sitä on tehtykin urakalla. ;) Ensimmäinen osa tästä muutosta on ohi, toinen, itse asuntoon muuttaminen vielä edessä. Yhden päivän Fonzie stressasi tavaroita pakatessa. Luuli raukka, ettei pääse mukaan. Sehän joutui jäämään Suomeen kolmeksi viikoksi ennenkuin hain sen luoksemme ja sen jälkeen muuttotouhut aiheuttavat alakuloisuutta. Se kulki perässä häntä roikkuen huoneesta toiseen ja malttoi levätä vasta kun itse pysähdyin.


Tänään olisi vuorossa kisatreenit eli möllikisat seuran omille jäsenille. Aion mennä hyppärille Zeron ja Väinön kanssa. En ole koskaan tehnyt täysimittaista rataa Zeron kanssa aiemmin, sillä olen jättänyt vähintään kontaktit välistä. Väinön kanssa kepit on iso kysymysmerkki. Jos molemmilla sujuu jotenkuten, ilmoitan ne ehkä omiin virallisiin kisoihin hyppärille. Mua melkein jännittää! Mutta vain melkein. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti