perjantai 17. tammikuuta 2014

Pientä treeniä

Zero on käynyt tekemässä pieniä treenipätkiä. En ole uskaltautunut ottamaan A:ta tai keinua, vaikka liikkuminen alkaa näyttää normaalilta. Ollaan tehty vähän mm. etenemistä ja putkijarrua. Eteneminen sujuu hyvin, putkijarrussa putkiaivo ei osaa kääntyä. En tiedä mitä minä teen väärin, kun eräänä kertana aloitimme kolmella toistolla oikealle (sujui hyvin), kolmella vasemmalle (sujui hyvin), mutta uudestaan puolenvaihto oikealle ei onnistunut ollenkaan. Tuli neljä epäonnistunutta toistoa (palkka oikealla ja koira pyörähtää putkesta ensin vasemmalle) ja ohjaajalla meni sormi suuhun. Treenivinkkejä otetaan vastaan! 

Fonzien selkä näyttää edelleen siltä, että jätin sen jopa kevään treeniryhmästä pois. Se juoksee iloisesti irti metsälenkeillä, mutta esimerkiksi kotona ei istu normaalisti jalat alla vaan aina sivulla. Itse kävelen lähes normaalin näköisesti lyhyttä askelta, mutta agilityohjauksiin tarvittavia pitkiä askelia en pysty ottamaan. Harmittaa kovasti. Loppiaisena kävin silti haistelemassa kisatunnelmaa turistina. Ai että oli ihanaa suunnitella ohjausta radan varrelta ja ikävää kun ei päässyt oikeasti mukaan. Mutta oli silti mukava nähdä agi-ihmisiä kauempaakin!

Kuvien ja videoiden kanssa on ollut jotain häslinkiä viime aikoina. Puhelimella ja iPadilla kuvatut tuotokset ei näy joka paikassa kunnolla ja mm. videoita en saa ladattua YouTubeen. Ärsyttävää. Samoin fontit heittelevät miten sattuu, mikä näyttää karsealta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti