maanantai 5. toukokuuta 2014

Paluu kilpakentille

Yli seitsemän kuukauden kisataukoni päättyi viimein kun starttasin Seinäjoella sekä Zeron että Fonzien kanssa. Huono kuntoni ei onneksi vaivannut kesken suoritusten kuten etukäteen pelkäsin. Zero oli mainio! Ekalla radalla liukasteltiin kepeillä pariin otteeseen ja yhden hypyn ohjaus jäi vajaaksi, joten tuloksena oli hylkäys. Toiselta radalta nollavoitto (wohoo!), eikä meiltä puutu enää kuin yksi aginolla luokkanoususta. Viimeisellä radalla oikein hyviä pätkiä, mutta sössin radan jo huonolla suunnitelmalla.

Fonzien ekalta radalta tuli A:n alastulovirhe, jota harmitellessani ohjasin kepit huonosti eli tuloksena 10. Toiselta radalta 0 (toinen wohoo!), eikä meiltä puutu kuin yksi aginolla SM-kisojen karsintatuloksista. Hyppäriltä hyl kun F hyppäsi renkaan kehikosta, enkä jäänyt korjailemaan.

Itselleni jäi hirveä kisainto päälle! Ja treeni-into myös. Zeron keskeneräiset kontaktit sujuivat kisoissa yllättävän hyvin. Molemmat puomit olivat superhyvät samoin kuin viimeinen keinu.

Olemme taas aktivoituneet koirajutuissa muutenkin ja joitakin kivoja juttuja on jäänyt päivittämättä. Fonzie kokeili jälleen rally-tokoa pariin otteeseen ja Zero kävi vesijuoksumatolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti