lauantai 6. joulukuuta 2014

Elossa ollaan

Meinasin kuopata koko blogin, mutta elelkööt omaa hiljaiseloansa hitaiden päivitysten kanssa. Tässä hieman kuulumisiamme tältä syksyltä:

Fonzie jäi eläkkeelle agilitystä. Rakas, pieni papparainen ei osaa tehdä lajia puoliteholla, joten päätin lopettaa kilpailu-uran terveenä. Tänään aloitimme eläkeläislajin, rally-tokon. Kisasimme ensimmäiset kisat lähes treenaamatta, (ihan oikeasti kahdet seuraamistreenit), ja Fonzie teki taas kaikkensa. Tuloksena täydet 100 pistettä ja toinen sija. On se vaan superihana koira.

Zero on kisannut silloin tällöin agilityssä vaihtelevalla menestyksellä. Kotikisat oli fiasko kaahaavan, mutta positiivisella tavalla irtoavan koiran kanssa. Seuraavista kaksista kisoista irtosi pari sertiä, joten homma oli taas toisella tavalla hallittavissa. Mä ihmettelen edelleen vähän väliä miten koukuttava laji tuo agility on. Kuinka huonosti menneiden kisojen jälkeen haluaa treenaamaan, eikä suinkaan heittää hanskoja tiskiin. Kummallista. Mutta on mulla niin hienot koirat! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti