lauantai 28. heinäkuuta 2012

Työkiireitä

Ja työkiireiden takia koirajutut on valitettavasti jääneet huomattavasti vähemmälle. Kisasin Klagissa 9 starttia, joista 7 hyl ja 2 vitosta. Aika surkea tulostilasto, mutta onneksi viimeinen rata Fonzien kanssa oli parasta meidän menoa ja siitä jäi hyvä mieli.

Olin suunnitellut opettavani Zerolle kesän aikana kepit ja kontaktit, mutta mitä vielä! Tänään kävin ensimmäistä kertaa hallilla ja näytin sille ohjureita. Olen treenannut keppejä sen kanssa vain kerran mökillä "vino-verkko-kuja-kepeillä", joten nyt aloitimme ihan alkeista. Tein ensin neljällä kepillä ja sitten lopuksi kuudella. Joudun ohjata sitä aika voimakkaasti kädellä, ettei koira hyppää ohjurin yli tai syöksy sen ali. Tätä pitää jatkaa, kunhan vain aikaa löytyisi jostain.

Tällä alueella alkaa myös alueellinen valmennus, johon pääsin training to win -ryhmään Fonzien kanssa. Huomenna on ensimmäinen treeni Pietarsaaressa. Jei!

Viikon päästä pakkaan koirat autoon ja suuntaamme kohti länderileiriä. Kuulostaa joltain lapsen kesäleiriltä, kun ohjelmassa on eri lajeihin tutustumista, trimmausoppia ja mm. iltanuotio! Hih! Mutta odotan kovasti länderi-ihmisiin tutustumista ja leiriohjelman antia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti