sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kokkolan KV-näyttely

Zero kävi pyörähtämässä Kokkolan KV-näyttelyssä. Ehdin töistä paikalle ajoissa, mutta halusin silti jättää koiran esittämisen kokeneemmalle, kun olin jo sopinut varahandleriksi näyttelykehässä viihtyvän ystävän. Minulle olikin paljon kivempaa seurata toimintaa kehän ulkopuolelta, kun en siitä muutenkaan paljoa ymmärrä.Tuomarina toimi Markku Kipinä ja arvostelussa luki seuraavaa:
Tyypiltään erinomainen juniori, jolla hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä lapa. Hieman lyhyt, pysty olkavarsi. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat, silmät, pigmentti ja purenta. Turkin laatu voisi olla hieman karkeampaa. Hyvä väritys. Hyvä kaula. Voisi kantaa häntäänsä hieman avoimemmalla kaarella. Liikkuu ryhdikkäästi hyvällä askeleella.

Tuloksena serti ja ROP. Cacib-ruusukekin lykättiin ensin käteen, mutta handleri muistutti että koira on liian nuori (vain viikkoa vajaa) vastaanottamaan kyseistä kunniaa. Arvostelu oli mukavaa luettavaa kaikin puolin. Nypin Zeron nyt liian myöhään, kun en ehtinyt tehdä sitä ennen juhannusta ja pelkäsin selän olevan pelkällä pohjavillalla. Kysyin joltain länderi-ihmiseltä aiemmin, että mahtaako olla virhe kun häntä on ihan selässä kiinni ylhäällä ollessaan. No niin tai näin niin pitäkööt häntäänsä miten haluaa - hieno koira Zero on joka tapauksessa! <3

Emme jääneet ryhmäkehään, sillä minulla oli jo kiire takaisin töihin ja koira oli aivan liian väsynyt. Parkkipaikalla se ryömi puoliksi auton alle varjoon märkäloimi yllään läähättämään. Onneksi se joi näyttelyn aikana, mutta oli se niin väsynyt, ettei varmasti olisi ollut oikein koiraa kohtaan jäädä odottelemaan lisää.

2 kommenttia:

  1. Ihana ihana Zero, luonnonlahjakkuus <3 Onnea vielä kerran! :)

    VastaaPoista
  2. VAUUUUUUU! Hyvä Zero!

    P.S. Jyväskylän videoita odotellaan ;)

    VastaaPoista