maanantai 27. toukokuuta 2013

0-hyl-0

Olin riemuissani Vaasan ekan radan jälkeen, kun tuloksena oli 0. Varmistelua ja yliohjaamista, mutta sillähän ei ole tuplanollan saalistuksessa väliä... Fonzie on varastanut taas useimmissa lähdöissä, joten varauduin B-radalle istuttamalla koiran melko kauaksi, jotta varastaessaankin pääsisi ponnistamaan kunnolla. Eipä auttanut ja eka rima tippui alas. Sain ohjattua muutaman esteen eteenpäin kunnes meinasin heittää hanskat tiskiin. En ole koskaan ollut noin sekaisin radalla, etten tiedä jatkaako vai ei. Muutama este räpiköitiin eteenpäin tai  mentiin ohi, kunnes taas päästiin agilityn makuun.

A-rata:
http://www.youtube.com/watch?v=lGHHeF_6xP4&feature=youtu.be

B-rata:
http://www.youtube.com/watch?v=otx86aoIjcU&feature=youtu.be

C-rata oli hyppäri. Koska meillä ei ollut mitään menetettävää, kokeilin ohjata täysin äänettömästi radalla. 45 cm rimat on aina vaikeita, mutta rata sujui ihan nätisti neljänneksi viimeiselle esteelle. Siinä koira tuli toiselta puoleltani ohi, mutta meni seuraavankin hypyn oikein ja nollalla maaliin. Hävettää tunnustaa, että en ole koskaan kuvitellut että kirpaisee tehdä nolla. Tai ei se nollan tekeminen vaan se, ettei se tullut edellisellä radalla.

C-rata:
http://www.youtube.com/watch?v=ST-Yx9yzHHI&feature=youtu.be

Myöhemmin peruin puheeni, sillä me VOITETTIIN ja saatiin toinen H-SERT. Lohdutuspalkinto oli melkoinen, sillä olen puhunut Fonzien kisojen vähentämisestä kesän jälkeen. Nyt jatketaan taas uudella innolla viimeisen sertin saalistusta hyppäreiltä.

Yksi kaveri soitti myöhään Kajaanin kisojen viimeisenä ilmopäivänä ja puhui mut mukaan. Siellä on ensi sunnuntaina kaksi starttia eli se on nyt virallisesti viimeinen tuplanollan mahdollisuus. Lähdössä varastamisesta huolimatta viime kisojen menestys on ollut suorastaan poikkeuksellista, joten kaikki peliin.

Videoita heti, kun löydän toisen kortinlukijan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti