perjantai 10. toukokuuta 2013

Zerolle nolla!

Otsikossa onkin oikein uutinen! Kotikisoissa starttasin peräti kahdeksan kertaa yhteensä neljän koiran kanssa. Hyvin jaksoin, vaikka ei mun kunto niin rautainen ole. Ja sain levätä kakkosluokan ajan työskennellen toimistossa...

Fonzien eka rata oli oikein hyvä. Rima putosi ja uskalsin siksi leijeröidä putken koiran ollessa kepeillä. Hylätyksi tulimme viimeisellä putkella. Toisella radalla koira kävi oikein harvinaisen kuumana ja karkasi taas lähdöstä. Hämmennyin siitä sen verran että huitaisin koiran putkeen keppien sijaan.

Lainakoira Jasu yllätti reippaudellaan treenitauon jälkeen. Omistaja epäili koiran sikailevan tauon takia, mutta Jaspihan paineli oikein nätisti! Olin hieman varovainen ohjauksen suhteen ja pari kaarretta lisäsi matkaa, joten tuloksena yliaikanolla. Toinenkin rata sujui ihan hyvin parista kiellosta huolimatta.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZVEH_q9EP0&feature=youtu.be

Zeron kanssa tavoitteena oli hyllyttää molemmat startit. Ensimmäinen rata hylkääntyi jo puolessa välissä, kun otin puomin ohituksen uusiksi hypyn kautta. Kävin myös rapsuttamassa koiraa puomin kontaktilla. Toinen rata säilyi nollana toiseksi viimeiselle esteelle, puomille, asti enkä malttanut siinä vaiheessa enää hyllyttää. Voitto irtosi -15 tuloksella.

http://www.youtube.com/watch?v=m-h_19oO6rc

Videolta näkyy selvästi koiran keskeneräisyys. Varmistelin A:n kontaktia ensimmäisen radan virheen takia ja koira menee nenälleen maassa. Keinulla näkyy selkeästi mun varmistelu. Nyt jatketaan kontaktitreenejä, enkä aio kisata vielä hetkeen. Omissa kisoissa oli helppo käydä treenaamassa.

Väinö oli ensimmäisellä radalla ihmeen kontaktihakuinen, enkä osannut odottaa moista käytöstä. Toisella radalla mentiin nätisti maaliin saakka, mitä nyt useampi este jäi väliin koiran kierrettyä hyppyjä. :D En viitsinyt jäädä korjailemaan kaikkia esteitä.1 kommentti: