torstai 8. maaliskuuta 2012

Tassuongelmat historiaa?

Otsikon kysymysmerkki kertoo toiveikkuudesta. Haluaisin vaihtaa sen mieluusti huutomerkkiin, mutta vielä ei uskalla. Eläinlääkärimme oli kuin olikin jälleen oikeassa diagnoosin kanssa. Zeron kuivat ja halkeilevat tassut paranivat huimasti, kun otin täsmäaseen eli Salisal-salvan käyttöön!

Tassuongelma oli lääkärin mukaan kosmeettinen eli anturan rakenne oli täysin normaali. Salisal on tarkoitettu ihmisille jalkapohjien kovettumien ja sarveistumien hoitoon. Sitä ei saa laittaa terveelle iholle. Huomenna tulee täyteen kaksi viikkoa päivittäisestä rasvaamisesta ja tassut ovat todellakin paremmat. Yksi tassu on täysin terve ja muissa vain vähäisiä "sarvia" tai halkeamia. Leikkaan sarvet pienemmiksi koiran kynsisaksilla ja rasvaan ne yöksi.

Valitettavasti tuo Salisal on vaseliinipohjainen ja imeytyy hitaasti sotkien paljon. Zero otti tossut pois aina ihmisten mentyä nukkumaan kunnes eräänä iltana sain sen itseteosta kiinni useampaan otteeseen. Näpyttelin puhelinta sängyssä, kun olkkarista alkoi kuulua rapinaa. Zero järsi maalarinteippiä, jolla tossut olivat kiinni. Kielsin ja menin takaisin sänkyyn ja nousin hetken päästä uudestaan saman rapinan alettua. Sen yön jälkeen on tossut pysyneet nätisti jaloissa aamuun asti.

Eilen tein hyppytekniikkatreeniä molempien kanssa. Perussarja sujui molemmilta ihan hyvin, mutta kasvava sarja oli Fonzielle hieman hankala. Zerolla sen sijaan meno näytti hurjan helpolta. Onhan se suurempi kuin Fonzie ja laukka-askel paljon pidempi, mutta yllätyin siitä kuinka hyvin se keskittyi ponnistamiseen pidentyvillä väleillä. Treenit jatkuvat, mutta näillä näkymin sen kanssa ei tule ongelmia tekniikan kanssa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti