maanantai 1. lokakuuta 2012

Kisat Pyhäjärvellä

Pyhäjärvellä kisattavana oli kolme Jarmo Jämsän rataa. Käytin aikomukseni mukaan vinkulelua palkkana ja radalla koira kulki (ja huusi) lujaa. Huono puoli näin fanaattisen koiran kanssa oli, että arvelin jo ennen lähtöpaikallle menoa koiran karkaavan. Toisella radalla karkaaminen oli jo törkeää! Ja ne puomin kontaktit... Miksi ihmeessä menin sanomaan ääneen, ettei niiltä ole tullut virheitä pitkään aikaan! Nyt vitosia ropisee, kun koira käy niin kuumana ettei minun käskytykselläni ole mitään merkitystä.

Tuloksena kahdelta agilityradalta 5 vp, molemmilla radoilla puomin alastulolta. Hyppäriltä nolla, jolla sijalle 4. Joka radalla oli jotain epäonnistunutta, mutta kokonaisuutena silti hyvää tasaista menoa.

Samaan aikaan olen todella tyytyväinen nopeaan pikku-koiraani ja samalla olen todella harmistunut kontaktiongelman noustessa taas pintaan. Otin muutama päivä sitten puomin kontaktia kaverin palkatessa vinkulelulla. Pari kertaa koira tuli läpi ja pari pysähdystä onnistui, joten lisää treeniä vain.A-rata, tulos 5.


B-rata, tulos 5


C-rata, tulos 0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti