keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ruuna-raukka

Zero kastroitiin tänään. Nyt se makaa pedissään säälittävänä, mutta ymmärtänee jo hieman tästä todellisuudesta sillä yritti heiluttaa häntää kepon tullessa kotiin. <3


Kastrointiin oli pääasiassa yksi syy, hyperkeratoosi, johon toivon olevan vaikutusta. Zerolla todellakin oli tuo sairaus ja tästä linkistä löytyy valaisevia kuvia sairaudesta Saksasta. Jalostukseen tätä koiraa ei tietenkään käytetä ja keväällä virtsakivet vaivasivat Zeroa, joten kaikki seikat puolsivat operaatiota. Leikkausajan jo varattuani kuulin uusista agilitysäännöistä, joiden mukaan juoksunartut saavat startata normaalisti kolmosluokissa. Huh huh. Siinä vaiheessa kastrointi tuntui jo kovinkin toivottavalta. ;)

Itse leikkaus meni nopeasti ja seurasin sitä vierestä. Kotona hyväksikäytin nukkuvaa Ruususta ja tein perinpohjaisen pedikyydin leikkaamalla tassukarvat, kynnet ja rasvaamalla anturat.

Kokkolan kisat menivät Fonzien kanssa hyvin ja huonosti. Olen oikein tyytyväinen koiran vauhtiin ja sähäkkyyteen. Ensimmäinen rata meni jopa todella hyvin esteelle 14 saakka, kunnes puomin kontaktiloikka sai minut sekoamaan ohjaussuunnitelmassa ja tulos 10 vaikka olisi pitänyt olla 15 keppien tuplakorjauksesta. Kahdelta seuraavalta radalta hyl. Viimeisellä radalla tein hurjan irtoamisen kepeillä ja niin vain F pujotteli loppuun asti. Mahtavaa! Lähdöstä varastaminen ja kontaktit harmittavat silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti