tiistai 9. lokakuuta 2012

Panda-karhun kohtalo

Fonzie sai joistain kisoista palkinnoksi pehmo-pandan, jonka sisällä oli vinku. Säilytin sitä kaapissa ja annoin lelun Zerolle sen ollessa yksin. Kepon kotona ollessa Zero oli leikkinyt kiltisti pandan kanssa, mutta viikonlopun aikana pandalle oli suoritettu lääketieteellinen operaatio.

Panda edestä - hyvinvoivana

Panda takaa - neurokirurginen toimenpide näkyvissä

En viitsinyt ommella pandaa kasaan, joten se jäi hetkeksi lattialle (ilman vinkua). Fonzie päätti jatkaa pandan elämää elinsiirtojen myötä ja nyt se raukka on pelkkänä vanuna lattialla. Yritin ikuistaa puhelimen kameralla pandan viimeiset hetket niin Zero istui eteeni kallistelemaan päätään surullisena. Kuvassa pandasta on vielä hieman täytettä jäljellä, mutta nyt olohuoneen lattia on täynnä tekolunta. 


2 kommenttia:

  1. Haha, se oli sieltä Vaasan kisoista, koska meiltäkin löytyy tai paremminkin löytyi samanlainen panda. Sen kohtalo oli aikalailla samanlainen kun mitä teillä ja hän katselee meitä nyt sateenkaarisillalta ;)

    VastaaPoista
  2. Oi! Onpa ihanaa, että pandat voivat jälleen pitää toisiaan kädestä kiinni ja vilkuttaa meille. :D Meillä panda eli näinkin kauan asusteltuaan suurimman ajan kaapissa, mutta ulostulo oli kohtalokas.

    VastaaPoista