keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Taukoa takana, uusi kausi edessä

Tänään päästään treenaamaan! Tauosta tuli suunniteltua pidempi henkilökohtaisten asioiden takia, mutta illalla olisi ryhmätreenit tiedossa. Palaan vuosi sitten tehtyihin tavoitteisiin ja asetan tälle vuodelle uudet tavoitteet.

Fonzien tavoitteena oli treenata kontaktit kuntoon ja saada SM-nollat kasaan. Kontaktit ovat edelleen kovin keskeneräiset, kun luovutin niiden suhteen ja syksyllä taas päätin yrittää - vielä kerran. Ollaan suunnilleen samassa tilanteessa kuin vuosi sitten. SM-nollat saatiin kasaan ja en edes osannut lisätä tavoitteisiin sertiä, joka yllätyksenä teki Fonziesta varjo-AVA:n.

Zerolla tavoitteissa luki: "Osallistuminen Vaasan ja Kokkolan näyttelyihin, tulostavoitteena agilitaajien alaraja H." Molemmista näytelmistä tulin H:n sijasta ROPit ja SERTit! Vuosi toi tullessaan myös diagnoosin hyperkeratoosista ja kastroinnin. Agilitytavoitteina oli esteosaaminen, mikä ei ihan toteutunut. Kontaktiesteet ovat vielä pahasti alkutekijöissä ja kepeissä paljon hiomista, mutta koira tekee töitä iloisella meiningillä ja ohjausta on opeteltu siinä sivussa. Valitettavan vähäistä treenaamista harmitellessani ajattelen, että ainakaan en ole pilannut koiraa liialla tekemisellä. ;)

Tälle vuodelle tavoitteet ovat Fonzien osalta nämä:
-SM-nollat
-"kontaktit kuntoon" -projekti nro ???
-hyppyserti

Zeron tavoitteet vuodelle 2013:
-kontaktiesteiden opettelu
-kisaamisen aloittaminen kesällä tai alkusyksyllä

"Mitä F edellä, sitä Z perässä..."


Edit: Treenit meni mainiosti. Zero oli ihan huippu! Tauko tekee aina hyvää, mutta on se ihme että koira näyttää kehittyneen tauon aikana. Taas tuli lisämotivaatiota kontaktien opetteluun. Fonzie meni todella lujaa, mutta kumma kyllä sekä ei ole tauon aikana oppinut kontakteja eikä keppinen avokulmaa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti