maanantai 17. joulukuuta 2012

Skippy kotiutui

Fonzien elämä rauhoittui heti, kun Skippy muutti pois olohuoneesta ja koirat saavat kulkea sinne kuten ennenkin. Zero ja Skippy tykkäävät toisistansa selvästi. Skippykin tulee heti vastaan, kun iso kuono lähestyy. Pitäisi kaivaa kamera esille puhelimen sijasta, että voisi ikuistaa näitä hetkiä paremmin.Treenirintamalla on rauhallista. Ryhmätreeneissä Zero kolautti jalkansa rimaan sillä seurauksella, että arkoi sitä kunnolla. Jäi treenit tekemättä, mutta seuraavana päivänä jalka oli jo normaali. Kannuskynsi oli noin puolesta välistä murtunut ja parin päivän päästä löysin sen lattialta. Hyperkeratoosi taitaa vaikuttaa tuohon kynsien haurauteen.

Edit:
Joopa joo, kamera esille ja niin molemmat näyttivät kaikissa kuvissa väkinäisiltä. Jopa niissä kuvissa joissa ne ovat nenät vastakkain, kumpikin näytti lähes kauhistuneilta. Tästä kuvasta taas ei kuvastu se kommunikaatio mitä hain. Taisi olla kuvauspalkka liian huono malleille.


1 kommentti:

  1. Tai sitten kamera aiheuttaa poseeraamista. Sitähän nuo molemmat tuossa kuvassa tekevät. Oikein hienossa asennossa molemmat =)

    Pirjo

    VastaaPoista