tiistai 22. tammikuuta 2013

Hiljaista

Odotin jo pääseväni kunnolla treenaamaan, mutta yksien viikkotreenien jälkeen on ollut taas hiljaista. Olen flunssassa eikä se tunnu helpottavan.

Viime viikolla raahauduin treenipaikalla ja Fonzie sai kaahailla lainakuskin kanssa. Tänään tehdään samalla tavalla. Zeron kanssa käytin treeniajan pelkän puomin alastulon kanssa ja jatkan hommaa tänään. Se on tosi epävarma ja treeniä tarvitaan PALJON ennenkuin päästään eteenpäin. Myös Fonzien kohdalla masennus iski kontaktin suhteen. Heti puomin ollessa radalla, tulee ongelmat esiin. Epäusko valtaa taas kerran.

Koirat ovat päässeet metsälenkeille muuten minimaalisten lenkkien lomassa, sillä metsässä minun tarvitsee vain löntystää eteenpäin niiden tuhlatessa ylimääräiset energiat. Molemmat kävivät hieronnassakin.

Taukoilun syynä on myös kahdet lähiomaisen hautajaiset kahden viikon sisällä. Sen enempää en halua yksityiselämästäni kirjoittaa, mutta koiriin liittyen vaarini menetys tuo myös paljon muistoja. Olen varmasti perinyt eläinrakkauteni häneltä. Sekä Fonzie (vaarini mukaan "Ravikoira Ponsi") että Zero toivat paljon iloa hänenkin elämäänsä. Jätin koirat hänelle hoitoon kaupassakäynnin ajaksi tms. ja naureskelimme, että taitaa olla niin päin että koirat hoitavat vaaria. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti