maanantai 14. marraskuuta 2011

Back to Finland

Meillä on Suomeen muutto edessä. Koirien osalta se tietää iloista muutosta, kun harrastustoiminta aktivoituu kunnolla. Treenit jäi täällä niihin kahteen kertaan Uppsalassa ja kotona on otettu pelkästään 2on 2off -juttuja laudan kanssa.

Ilmoittauduin heti viikonlopuksi Vappu Alatalon hyppyseminaariin kuuntelupaikalle. Ystäväni vinkkasi Pietarsaaren kisojen ilmoittautumisen päättyvän tänään ja ilmo lähti samantien. Samalla suunnittelin meneväni vielä Seinäjoen kisoihin joulukuun alussa. Zeron kanssa haluan pentukouluun ja näyttelykoulutukseen. Fonzien kanssa ryhmätreeneihin ja tietenkin suunnittelen paljon itsenäistä treenaamista kontaktien suhteen. Oi, oi, oi kun kalenteri täyttyy nopeasti... Vielä lisäksi aion ilmoittautua jälleen varakouluttajaksi. Kivaa!

Taukoa on ollutkin melkein koko vuosi, joten en meinaa malttaa pysyä housuissani. Fonzien kontaktit aion silti opettaa uudelleen talven aikana. Seinäjoen kisoihin asti aion pitää lautatreenin ja puomin erillään. Kisojen jälkeen aion siirtää laudalla treenatun ota-käskyn puomillekin. Treeneissä ajattelin palkata koiran ratatreenin aikana ennen puomia ja ottaa sen erikseen. Keväällä sitten en starttaa ennenkuin kontakti sujuu puomillakin. Suunnitelma ainakin on, toteutusta vaille. ;)

Aloitan varmaan muuttolaatikoiden pakkaamisenkin koiratavaroista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti