tiistai 8. marraskuuta 2011

Kiinni itse teosta

Päätimme puuttua Zeron pöydälle kiipeämis
-ongelmaan nyt tosissamme. Uppsalan tuliaisina kauko-ohjattava koulutuspanta! Haaveilin moisesta jo aiemmin kun selailin verkkokauppoja, mutta onneksi kyseinen kapistus löytyi huomattavasti edullisempana ostosreissulta. Eilen illalla sitä piti jo testata. Panta antaa värinää, joka vastaa periaatteessa puhelimen värinähälytintä tai valittavana on myös piip-ääni.

Laitoin videokameran kuvaamaan keittiön pöytää, jolla oli tyrkylle jätetyt lautaset makkara-annoksineen. Teimme kepon kanssa lähtöä pukemalla takkeja ja menimme ulos. Sekä keittiön että olkkarin ikkunoista näkee sopivasti sisälle, joten jäimme ikkunavahtiin. Jo parin minuutin kuluttua Zero sain 2 sekunnin värinät olohuoneen pöydältä. Juoksi lujaa eteiseen, mutta pian kokeili uudestaan samalla paikalla. Keittiön pöydän äärellä se kävi vain haistelemassa, mutta ei ihme kyllä kiivennyt ylös. Kolmannen kerran Zero jäi kiinni tiskipöydältä.

Voi vitsi, mikä fiilis kun sai käräytettyä koiran sopivalla hetkellä! Löysin itsestäni sisäisen pikku-pirun, joka käkättää kippurassa toisen säikähdettyä. ;) Tänään harjoitukset jatkuvat.

2 kommenttia:

  1. Kuinka tuo panta on teillä toiminut. Mekin tarvittais jotain järeämpää tuohon röyhkeään päydältä varasteluun. Minkä merkkinen tuo on ja paljonko maksoi?

    VastaaPoista
  2. Pannan ansiosta Z ei mennyt enää pöydälle Ruotsissa asuessamme. Majailemme mökillä asunnon vapautumista odotellen ja siellä herra Röyhkeä kävi ainakin kerran pöydällä. Nyt panta on muuttolaatikoissa, joten en pääse sitä käyttämään sitä enkä tarkistamaan minkä merkkinen se oli, mutta hinta oli n. 60 €. Pitää ottaa se heti käyttöön taas kun muutetaan Kokkolaan. Ehkä koira yhdisti kiellon juuri siihen pöytään millä pantaa käytettiin. Tessalle terveisiä!

    VastaaPoista