lauantai 10. joulukuuta 2011

Seinäjoen kisat

Olipa hurjan kiva kisata jälleen! Kaikilla kolmella radalla oli hyvä fiilis mennä, vaikka alkuun harmittelin hyppykorkeuksia (45 cm). Se yleensä hidastaa koiraa melkoisen paljon.

Ensimmäinen rata meni vallan mainiosti vitosen virhettä lukuun ottamatta, joka tuli A:n alastulosta. Kontaktivirhe kävi mielessä rataantutustumisessa, mutta päätin olla varmistelematta ja mennä itse lujaa eteenpäin. Jotain pikkumokia tuli lisäksi, kuten koira epäröi putkeen menoa.
B-rata oli hyppäri, jonka hyllytin muuttamalla suunnitelmaa kesken radan. Tarkoituksena oli tehdä pakkovalssi ennen putkea, mutta viime hetkellä lähetin koiran ja takaaleikkasin. Se olisi ehkä toiminutkin paremmalla käskytyksellä, mutta nyt Fonzie palasi takaisin putkesta. Loppurata meni ihan hyvin.
C-radalta tuli nolla, jolla sijoituksena 14. Olen todella tyytyväinen rataan ja varsinkin siitä jääneeseen fiilikseen. A:n alastulo oli hilkulla ja valssi vähän sekava ja puomin suoritus voisi mennä nopeammin ja varmemmin, mutta mitäpä siitä! Fonziella oli vauhtia ja näki kuinka koira nautti. Niin nautin minäkin.Nyt jäämme kisatauolle ja yritämme opetella sillä aikaa kontaktit kuntoon. Puomi pääasiassa, mutta tämän päiväisen perusteella myös A joutuu treenilistalle.

2 kommenttia: