lauantai 14. tammikuuta 2012

Lumileikkejä

Lunta on satanut melkoisesti lyhyen ajan sisällä. Auringon paistaessa soitin kaverit matkaan ja oli tarkoitus mennä metsään kameran kanssa. Metsävaihtoehto numero 1 suljettiin pois, koska arvelimme auton parkkeerauksen muodostuvan ongelmaksi lumen takia. Itse tie olisi varmasti aurattu, mutta metsän laidan levennystä tuskin olisi aurattu satunnaisia koiranulkoiluttajien autoja varten.

Metsävaihtoehto numero 2 tuntui hyvältä siihen asti, kunnes olimme ajaneet viimeistä tienpätkää muutaman kilometrin. Sitäkään tietä ei oltu aurattu, mutta alkutaipaleella oli useat renkaanjäljet, joiden uria pitkin uskalsin ajaa eteenpäin. Tien loppuosalla jälkiä oli jäljellä enää yhdet ja vain muutama sata metriä ennen määränpäätämme oli ainoiden jälkien jättäjä juuttuneena lumeen. Ei puhettakaan, että olisin voinut yrittää kääntää autoa missään vaiheessa, vaan kieli keskellä suuta peruutin viiden kilometrin matkan takaisin isommalle tielle seuraten tarkasti renkaiden jälkiä.

Metsälenkki tarkoitti tässä tapauksessa sitä, että neljä innokasta koiraa näkivät kauniin metsämaiseman auton ikkunasta! Lohdutukseksi koirat saivat painia keskenään aidatulla takapihalla.

Zero ja Fonzie

Lina ja Zero

Fonzie ja Lina


2 kommenttia:

  1. No ohhoh onkos siellä noin paljon tullut lunta :O aika hurjaa, ei täällä vaan :)

    VastaaPoista
  2. Voisin lähettää tuota vaikka rekkakuormallisen teillekin. Mulle riittää ja kesä saa tulla! Lumitöissä ongelma on se, että mihin sitä lykkää kun kinokset on jo tosi korkeat. :) Koirat uppoaa hankeen ja yrittävät edetä sitten viimeisen kuvan mukaisesti pystyasennossa. Mun mielestä kahlaaminen on sitä, että lumi yltää mahaan, mutta nyt normaalisti seisova F uppoaa lumeen päätä myöten. Lumikengät? Länderit loikkivat paremmin pidemmillä jaloillaan.

    VastaaPoista