sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mätsärissä

Zero aloitti näyttelyuransa Kannuksen Dogness-hallissa järjestetyssä mätsärissä. Juuri 9 kk:n iän saavuttanut pentu osallistui ensin lapsi+koira -kilpailuun 4-vuotiaan kummipoikani Kasperin kanssa.

Zero näyttää ihan jättiläiseltä handleriin verrattuna!

Harjoittelimme hieman etukäteen ja poikaa jännitti koiranäyttely kovasti. Muutaman kerran hän on nähnyt agilitykisoja aiemmin ja oli miettinyt ääneen kummalla kädellä hän sitten pitää kiinni hihnasta kun he menevät sieltä putkesta... Jännää tuo lapsen mielikuvitus, kun eihän agilityssäkään ihminen mene putkesta ja olimme selittäneet mitä koiranäyttelyssä tapahtuu. :D Mätsärissä oli osallistujia ihan valtavasti ja lapsi-koira -kisassa parivaljakkomme meni hienosti jatkoon kuuden joukkoon. Molemmat käyttäytyivät oikein mallikkaasti isompien joukossa. <3

Reipas parivaljakko odottaa omaa vuoroaan kolmion suorittamiseen kuuden parhaan joukossa.

Menin Zeron kanssa vielä pentuluokkaan, jossa oli yli 40 osallistujaa. Olin todella yllättynyt kuinka hienosti Z käyttäytyi kehässä! Ravasi mallikkaasti ja seisoikin ihan hyvin, kun emme ole harjoitelleet sitä paljoakaan. Olemme käyneet kahdesti näyttelytreeneissä ja pentu on joko loikkinut ylöspäin tai roikkunut pannan varassa maata haistellen. Kisassa menestystä ei tullut, mutta käytös oli aivan loistavaa!

1 kommentti:

  1. Handleria ilostutti kovasti myös huisit palkinnot! Illallakin vielä tuumaili että oli se hyvä, että he molemmat saivat palkinnoksi herkkuja! :)

    VastaaPoista