sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uutta vuotta!

Reipasta ja railakasta uutta vuotta! Vanha vuosi meni meidän kohdalta poikkeavalla tavalla, kun asuinpaikkana oli Italia ja Ruotsi. (Viereisessä kuvassa Fonzie on Milanon San Sirossa, raviradalla, irti kuten paikallisetkin karvatassut. Jalkapallofanit tunnistavat varmasti taustalla olevan stadionin.)

Zero liittyi laumaamme ja on kyllä ottanut paikkansa siinä. Agilityn puolella on ollut hiljaisempaa, muutamia startteja Suomessa ja Ruotsissa ja tulossaldona yksi ruotsalainen hyppyserti ja pari suomalaista nollaa. Suurin osa hylkyjä, mutta kukapa niitä kyselee... ;)

Vuoden viimeisenä aamuna ikkunasta näkyi paksusti juuri satanutta lunta. Metsäänkutsu kuului ystävien taholta, joten sinne siis. Voisin vannoa, että jos koirat saisivat päättää mikä on niiden mielestä parasta, se olisi varmasti metsässä juokseminen. Ne melkein nauroivat ääneen! Ja itselle tulee hyvä mieli onnellisia karvaturreja katsellessa. <3

Lumikasan päälle kiivenneet tähystäjät saatiin samaan kuvaan vahingossa.

Edestakaisin juokseminen on mahdottoman kivaa!

Onni on Fonzie kisakaveri pitkältä ajalta. Monet kisareissut on kuljettu ja hotelleissa yövytty.

Rosso on Zeroa kuukauden vanhempi. Kenties näistä kahdesta tulee kisakumppanit vanhempien "veljiensä" tavoin.

Itse uusi vuosi otettiin vastaan mökillämme ja sinne tullessa teimme lumitöitä rakettien räiskeessä. Istuin ensin autossa etupenkillä koirien kanssa takaoven ollessa avoimena, jotta näin koirien reaktiot. Kumpikaan ei välittänyt mitään niin uskaltauduimme pihalle asti. Zero ei tuntunut edes huomaavan välkettä ja paukkumisia vaan peuhasi innoissaan lumessa. Fonzie kulki vähän normaalia lähempänä ja sen häntä roikkui kuin katkaistuna alaspäin. Ei kuitenkaan koipien välissä. Ihana helpotus, että Zerolle ei tuottanut mitään vaikeuksia tuo pari kertaa vuodessa toistuva koirien shokkihoito.

2 kommenttia:

  1. Ei mulla muuta kun <3 Ja kiitos lenkkiseurasta :)

    VastaaPoista
  2. Meillekin saa esittää metsäkutsuja ;) Liitytään mielellämme seuraan!

    VastaaPoista