perjantai 20. huhtikuuta 2012

Yksivuotias

Zero ja siskot Tessa, Luna, Pilkku ja Tilly täyttivät vuoden keskiviikkona. Onnittelut tytöille! Tuntuu hullulta ajatella että vuosi sitten nukuin pentulaatikossa ja syötin pentuja pipetillä. Nyt Zero on jo iso ja reipas uros, joka ei muistuta pentukuvissa olevaa "Possua" enää ollenkaan. <3

Koiralapset ulkona ensimmäistä kertaa. Zero on se iso "possu" vasemmalla.

Jos Zerolta kysytään, synttäripäivä on sellainen minkä ei toivoisi tulevan ikinä. Kaiken kivan sijasta Zero joutui eläinlääkäriin katkenneen kannuskynnen takia. Puolet kynnestä poistettiin rauhoituksessa ja loppupäivä menikin sitten täysin tokkurassa. Kynsi on siisti, mutta ydintä on sen verran näkyvissä että pitää suojata se jonkin aikaa siteellä.

Fonziella saa olla jalka lähes poikki, että se näyttäisi kipua. Zero on sen sijaan herkkäsielu, jota siteellä suojattu jalka vaivaa niin paljon, että kotona loikitaan välillä kolmella jalalla. Yks kaks painitaan taas rajusti Fonzien kanssa ja side unohtuu. Ulkona virtaa on liikaakin eikä ontumisesta tietoakaan. On se niin hassu! Voin melkein kuulla Zeron tekovalituksen "ai, ai, ai" jos sillä saa ylimääräistä hoivaa osakseen.

Vietetään "synttäreitä" sitten viikonloppuna, kun Lina-äiti tulee kyläilemään. Ehkä pitää varata jopa maksalaatikko-nakkikakkua! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti