keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tuplavoitto ja kaksoisvoitto

Kisasin sekä Onnin että Fonzien kanssa sunnuntaina Vöyrillä. Osallistujia oli normaalia vähemmän, sillä medi3:a taisi olla vain 10. Tuomarina oli ensi viikonloppuna joukkuekisaa tuomaroiva Jari Tienhaara.

A-radalla Onni teki yliaikanollan. Radalla tuli kaksi pitkää kaarretta, joilla olisi ollut kyllä mahdollista saada se yli mennyt 0,5 sekuntia pois. Mutta voitto irtosi silti. Fonzien alkurata oli todella hyvä, mutta loppuradalla heitin koiran takaakiertoon enkä vetänyt sitä päällejuoksun tyylisesti esteestä yli ja koira ohitti koko hypyn. Kolmanneksi viimeisellä esteellä se hyppäsi hypyn väärään suuntaan eli tuloksena hyl.

B-radalla Onnille nollavoitto ja Fonzille kakkossija vitosella. Mitään kaunista tuo suorittaminen ei ollut, mutta sopivan varmaa tekemistä vieraan koiran kanssa ennen SM-kisoja. Fonzie tuli harmittavasti keinusta ohi, vaikka lähestyminen oli helppo. Juoksin ehkä hieman liikaa edellä tms ja käsiohjaus oli liian epäselvä. A:n kontaktit olivat hilkulla joka kerta. :(

On kiva päästä palkinnoille, vaikka hieman pieni osallistujamäärä latistaa tunnelmaa. (Ei kolmosluokassa pitäisi päästä palkinnoille virhepisteillä...) Tyytyväinen saa olla, sillä tuplavoitto lainakoiralla on oikeasti mahtava juttu ja b-kisan kaksoisvoittokin kuulosti todella hienolta! :D

Fonziella oli lihashuolto eilen ja tänään viikkotreenit jätetään välistä sen ja Onnin osalta. Saan keskittyä Zeroon kerrankin kunnolla. SM-kisojen lähtölistojen julkaiseminen nosti jännitystä pintaan ja odotan viikonlopun reissua todella paljon. KIVAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti