lauantai 9. kesäkuuta 2012

Zeron treenivideoita

Viimein muistin ottaa kameran mukaan viikkotreeneihin. Treenaan sekä Fonzien, Onnin että Zeron kanssa samassa ryhmässä oman ajanpuutteeni takia ja täytyy sanoa, että kunto on koetuksella! Muita medejä ei ryhmässä ole, joten teen kaikkien kolmen kanssa peräkkäin. Zero on aina keskimmäinen, sillä sen kanssa en tee koko rataa vaan lyhyitä pätkiä. Välillä harmittaa kun en muista, ettei sille ole opetettu paljon mitään ja nytkin tein epäonnistuneita päällejuoksuja ihan tyhmänä. Enpä ole niitäkään vielä opettanut, joten kummakos tuo kun koira juoksee ohi esteestä.

Tässä kuitenkin pari ONNISTUNUTTA treenipätkää samalta radalta kuin mitä muut koirat tekivät. Ensin esteet 1 ja 2, jossa olin vastaanottamassa koiraa ja melkein aina myöhässä ohjauksessa. Alkuun pakkovalssi onnistui, mutta koira ei hypännyt vaan juoksi aina esteen ohi kunnes tajusin ohjata sitä.


Sitten mentiin esteet 3-5. Rengas on epävarma, joten teen sitä vain vastaanottamalla melko suoraan edestä. Putki on ehdottomasti Zeron lempieste, joten tässä se veti nätisti puoleensa. Vitoshypyllä pakkovalssi onnistui ja muurikaan ei tuottanut vaikeuksia.


Ekalla treenikerralla muutama viikko sitten tein rengasta ja muuria peräkkäin. Vastaanotin suoraan renkaan takaa ja lähetin muurille ja muistin vasta kotona, ettei koira ole koskaan aiemmin mennyt muuria. Hui, kun olen tyhmä! Mutta Zero sen sijaan on ihan superkoira! Se on innoissaan ja tekee juuri sen mitä sanon. Paikallaoloista olen todella tyytyväinen ja tämän viikon treeneissä muutenkin keskittymisestä. Koirat olivat nimittäin muutaman päivän todella vähillä aktiviteeteilla töideni takia ja hallille mentäessä kumpikaan ei meinannut pysyä karvahousuissaan. Fonzie rääkyi ja Zero sinkoili, mutta töitä ne tekevät täysillä. <3

Tässä vielä viimeinen treenipätkä eli päällejuoksu. Palkkasin tuon jälkeen seuraavalla kerralla tiputtamalla lelun maahan ja se toimikin vaikka koira tiputti riman keskittyessään leluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti