maanantai 20. elokuuta 2012

Hyl - 0 - hyl

Siinä oli eilisen tulossaldo Pietarsaaresta. Minulle jäi hyvä mieli Fonzien vauhdista ja siitä, että yritin itse juosta. Muuten sitten jäikin moni asia harmittamaan. Tuomarina oli Timo Vertanen ja täytyy kyllä kehua ratoja sillä ne olivat kaikki todella erilaisia keskenään.

Ekalta radalta hyl. Koira oli hukassa keppien jälkeisellä hypyllä, kun sekosin saksalaisessa. Fonzie pelasti tilanteen, mutta toiseksi viimeinen hyppy päätyi hylkäykseen, kun normaali takaakierto muuttui moneen kertaan koko esteen kierroksi. Huh, miten tyhmä moka! Nolottaa, sillä siihen asti rata oli nollana.



Toinen rata oli sitten nollarata ja sijoitus 6. Fonzie on ihana ja tekee töitä tosissaan. Mitään kaunista katseltavaa oma ohjaukseni ei ole, mutta kyllä henkisesti nolla tuli tarpeeseen. Videot ovat aika raakoja antamaan palautetta, kun sieltä näkee monen monta kohtaa, jotka olisi pitänyt ohjata paremmin ja varsinkin lähteä itse liikkeelle nopeammin. Olen kuitenkin tyytyväinen, että etenemä oli yli 4 m / s.



Hyppärillä oli mielenkiintoinen alku, jossa moni hyllytti jo toisella esteellä koiran sujahtaessa luontevasti putkeen. Me vältyimme siltä, mutta liian myöhäinen persjättö neloshypyllä aiheutti hylyn. En viitsinyt korjata sitä, mutta muurin ohituksen halusin silti korjata. Loppusuoralla oli jalat melkoisesti hapoilla mutta ehdin kuitenkin ohjaamaan takaakierron suoran putken jälkeen.



Mahtava kisata vauhti-Fonzien kanssa, sillä aiemmin meillä on ollut ongelmia nimenomaan nopeuden tai paremminkin hitauden suhteen. Nyt koira päästeli lujaa ja tosissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti