maanantai 13. elokuuta 2012

Viikonloppu Zerolandiassa

Otsikon nimi syntyi jo ennen länderileiriä, kun Kepo jutteli Fonzielle: "Tiedätkö mihin olet menossa viikonloppuna? Zerolandiaan. Siellä on monta Zeroa."

Leiriohjelmassa oli niin trimmausoppia, näyttelytreeniä kuin agilityäkin. Ohjelmat menivät hieman päällekäin, joten piti kiiruhtaa kentältä toiselle että ennättää kaikkeen. Zero oli niin väsynyt perjantai-illasta, huonosti nukutusta yöstä ja aamun ohjelmista että agilityosuudessa koiran vauhti oli hiipunut paljon normaalista. Se teki töitä siltikin mielellään, mutta ei tarttunut pallopalkkaan samalla antaumuksella kuin kotona.

Kuva: Hannamaaria Laitinen

Väsymyksestä huolimatta osallistuttiin vielä juoksukilpailuun, kun emme ole olleet sellaisessa aiemmin. Sunnuntaina oli leirinäyttely, jota ennen sain ohjata kahta länderiä edellispäivän agilityradalla. Kiitos Anne-Mari ja Tarja! Leiri oli kiva kokemus monenlaisten koirien ja uusien ihmistuttavuuksien myötä.

Zeron sukuakin oli paikalla kolmessa polvessa, joten pitihän sellainenkin kuva saada otettua. Isoisä Heppu, isoäiti Pela, isä Gabriel, äiti Lina ja sisko Tessa omistajineen. Kiitos kuvasta Adeinalle!

Vas. Tessa, Heppu, Zero, Lina, Gabriel ja Pela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti