maanantai 13. elokuuta 2012

Kurssi + kisat

Heidi Karanko kävi kouluttamassa meitä lauantaina ja jaoin oman treeniaikani molempien koirien kesken. Mietin kovasti kummalla menen koulutukseen, kun Zero tuskin jaksaa keskittyä niin kauan ja Fonziella oli kisat tiedossa seuraavana päivänä, joten halusin säästellä sitäkin.

Zero on kyllä niin mainio tapaus! Olen joka kerta yllättynyt kuinka hyvä se on treenimäärään nähden. Minä en edes muista aina mitä on treenattu ja sen kanssa tulee tehtyä vahingossa vaativampiakin juttuja. Väsyminen näkyy koirasta melko helposti, mutta siitä huolimatta se tekee töitä innolla ja tosissaan. <3 Voi kun saisin opetettua sille loputkin esteet, että päästäisiin tekemään oikeaa agilityä.

Fonzie oli oma itsensä ja ihan vauhdikkaalla päällä kurssilla. Sunnuntaina olikin kolme starttia Vaasassa. Ensimmäinen rata olisi voinut olla terävämpi ohjauksen suhteen, mutta ihan ok (lukuunottamatta keinukammon näkymistä sivuun hyppäämisenä). Hyllytin A:n jälkeisellä muurilla, kun koira hyppäsi esteen oikein päin livahtaen selkäni takaa.Toinen rata oli hieman parempi vaikka hyl sekin. Mietin valssin paikkaa muurin jälkeen ja huitaisin koiran putkeen kun piti mennä puomille. Puomin alastulolta olisi kyllä rapsahtanut vitonen, mutta sen jälkeen rata alkoi sujua nätisti. Olen erityisen tyytyväinen 11-13 väliin, johon sain edellisviikonloppuna vinkin länderileirillä. Toimii! :DHyppäriltä tuli nolla, jolla sija 2. Kokeilin kahdella radalla pitää käsiäni nyrkissä, jotta ohjaisin selkeämmin. Se auttoi kyllä minua itseäni, vaikka välillä unohdinkin asian. Avokämmenellä on helpompi huitaista epäselvästi kuin käsi nyrkissä. Pitää muistaa kokeilla tätä myös ensi viikonloppuna Pietarsaaren kisoissa.Kiitokset Heidille ja Ricolle vierailusta, kurssista ja hyvistä vinkeistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti