lauantai 22. lokakuuta 2011

Koirakavereita Suomessa

Tällä hetkellä olen Suomessa, jonne tulin auton katsastuksen vuoksi. Pitihän reissu suunnitella kotiseuran agilitykisojen mukaan, joten sunnuntaina starttaamme viimeisen kerran tänä vuonna. Fonzie on tottunut reissaamiseen, joten sille tässä ei ole mitään uutta. Se sopeutuu moneen paikkaan nopeasti ja on siksi hyvä malli Zerolle.

Parin päivän aikana pitää ehtiä näkemään monta kaveria ja yllätys, yllätys, niillä kavereilla sattuu olemaan koiria. Zero sai tutustua moneen uuteen koirakaveriin ja metsälenkillä käytiin myös Zeron vanhempien kanssa.

Zeron äiti Lina, Zero itse ja isukki Gabriel.
Zerppis on ihan äitinsä näköinen!

Zeron ja Tessa-siskon leikkejä

Oli huippujuttu, että Zeron sisko Tessa tuli vierailulle kasvattajan luokse. Lina komensi Tessaa ja Gabriel Zeroa, mutta kun pennut pääsivät kahdestaan ulos, vauhti kiihtyi niin hurjaksi ettei kameralla saanut hämärässä kuin epätarkkoja kuvia.

Perjantaina käväistiin aamulla KiltAreenalla eli koiraseuramme omalla treenihallilla. Zero teki suora putki + hyppy -sarjaa pallopalkalla. Olen tosi tyytyväinen sen iloiseen tekemiseen ja vauhtiin! Vanhempieni kääpiösnautseri Väinö pääsi myös hallille mukaan ja teki muutamaa hyppyä. Olen opettanut sille jotain pientä ja oli huvittavaa kuinka se oli riemuissaan nähdessään esteet.

Nyt saunaan! Meillä ei ole saunaa Ruotsissa, joten saunominen tuntuu erityisen mukavalta. Fonzie on kova saunomaan ja juoksee yhdestä sanasta pesuhuoneen oven taakse. Zero ei ole koskaan päässyt kyseiseen hemmotteluun, joten nyt on sen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti