perjantai 18. toukokuuta 2012

Kotikisat

Nyt on väsynyt olo. Eilen olin koirasalilla (kummipoikani nimitys hallille) vaivaiset 13 tuntia. Edellispäivänä olin 4 tuntia kouluttamassa, treenaamassa ja siistimässä hallia kisoja varten ja sen jälkeen urakoin tuomarinsihteerilaput yömyöhään.

Onneksi kolmoset aloittivat ja kisasin ensimmäiset kisat Onnin kanssa. Ensimmäisen radan alku meni hyvin, kunnes Onni päätti käydä haistelemassa keppien numeroa. Onnilla on ollut keväisin omia metkuja, joten mitäpä tuosta. Keppien jälkeen suunnittelin hypyille pakkovalssin, välistävedon ja viskin. Ohjasin pakkovalssin jälkeen suoraan takaakierrolle ja samalla hoksasin unohdukseni. Loppuradalla kokeilin hyllyn kunniaksi sylkkäriä vasemmalle (joka on kuulemma vaikea O:lle) ja jäin liikaa koiran taakse, jolloin lähetin sen "kiipeemään" väärää kontaktia. Fonzie teki A-radalla nollan, joka ei tuntunut itsessään mitenkään hyvältä, mutta nolla on nolla! :)

Onnin A-rata

Fonzien A-rata. Kuvassa olen pahasti myöhässä! :)

B-rata meni Onnin kanssa jo toisin sujuvasti. A:n jälkeen tuli suoraan muuri ja hyppy, jonka koira ohitti ensin. Olisi pitänyt käskyttää paremmin, kun jäin jälkeen laahustamaan. Tulos 5. Lauantaina starttaamme vielä Pietarsaaren kisoissa ja sitten on muutamat treenit ennen joukkue-SM -rataa Jyväskylässä.

Fonzien B-rata meni ihan plörinäksi, kun hyllytin heti kakkoshypylle. Tyhmä moka. Koira tuntui olevan muutenkin vähän hidas ja rata tökki pahasti. Ei irronnut viskille ja minä meinasin kaatua jo koiran päälle. Maaliin päästiin, mutta se KEINU alkaa ottaa päähän. PAWSin kisojen jälkeen keinu on kummitellut joka kisassa. Nytkin koira meni ensin keinulle ja hyppäsi sitten alas ja taas ylös. Eikä auttanut että olin jälleen ihan vieressä. Tuplanolla puuttuu vieläkin ja enää kolme mahdollisuutta jäljellä.

Onnin B-rata

Stressaan (ihan turhaan) Zeron korkeudesta. Se mitattiin yksissä näyttelytreeneissä 43 cm korkuiseksi, joten rajalla ollaan. Tosin mittaaja ei ollut virallinen eikä koiran ikäkään siihen vielä riitä. Toivoa antaa eilen kisoissa mediksi mitattu bortsu. Iso helpotus pienelle koiralle päästä alempaan luokkaan! :)

3 kommenttia:

 1. Oletko ottamassa Zeron mukaan Jyväskylään? Me ollaan kyllä tuona viikonloppuna joko la tai su lähdössä Ahvenanmaalle, mutta olis kiva nähdä Zeroa.

  VastaaPoista
 2. Heips,
  En ota Zeroa mukaan ollenkaan vaan se saa jäädä kotiin. Helpottaa paljon, kun ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä koirasta, jos sattuu olemaan helle tms. Eilen se oli mukana Pietarsaaren kisoissa ja on kyllä helppo tapaus noin turistinakin. :)

  VastaaPoista
 3. Jee täällä oli videoita!

  Ei tainnut muuten kukaan muu tehdä tuota A-radan alkua niin kuin me :D

  VastaaPoista