keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pawsin kisat

Flunssa iski sitten kunnolla! Ystäväni yritti vielä edellisenä päivänä takoa järkeä päähäni, ettei kannattaisi lähteä juoksemaan sairaana. Joo, tiedän. Mutta koska en ole järkevä ja haluan yrittää saada SM-nollia kasaan, ei kotiinjääminen ollut vaihtoehto. Hirmuinen kisainto on päällä sairastamisesta huolimatta ja kalenterissani on vain neljät kisat toukokuun aikana. Sinä aikana pitäisi saalistaa neljä nollaa ja se hankalin - tupla.

Seurassamme on kolmosluokkalaisia niin vähän, että todennäköisesti olemme mukana SM-joukkueessa kuten parina aikaisempanakin vuotena. Ja olisihan se kivaa startata sunnuntain yksilöissäkin, kun kisoihin matkustetaan joka tapauksessa. No, saa nähdä saammeko tarvittavat tulokset vain muutamassa kisassa.

Eilen olimme kisaamassa Maalahdessa. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Nollien sijasta kotiintuomisina keinukammo. Positiivisista asioista nostan esille neljän tamperelaisländerin tapaaminen (Fonzie kuvitteli tuntevansa ne entuudestaan) ja pehmiksen syönti kotimatkalla hyvässä retkiseurassa.

Ensimmäisellä radalla Fonzie ei ollut ihan oma itsensä. Se oli normaalia hitaampi ja jouduin odottelemaan sitä monessa kohtaa. Ennen keppejä tekemäni valssi meni pieleen sijoittumisen suhteen ja vitonen kiellosta. Radasta ei jäänyt hyvä mieli, mutta pitkä kisataukokin on takana. Videoinnissa on se hyvä puoli, että tämäkään rata ei näytä niin ihan niin pahalta kuin miltä se tuntui.


Toinen rata sujuikin sitten huomattavasti jouhevammin keinulle asti. Koira hidasteli keinulla normaalia enemmän ensimmäisellä radalla, mutta nyt se tuli reippaasti alas. Silminnäkijöiden kommenttien mukaan etujalat olivat jo maassa kun keinu potkaisi maasta takaisin suoraan Fonzien mahaan / nivusiin. Seurauksena kielto seuraavalta hypyltä. Hyllytin radan kun toiseksi viimeisellä hypyllä Fonzie alkoi haistella maata. Liekö sitten sijaistoimintaa kun mahaan sattui... :( Harmikseni tältä radalta ei ole videota.

Tänään kävin treenaamassa Zeron ja Väinön kanssa. Zero teki nenäkosketuksia puomilla ja yllätyin suuresti kun meni oma-aloitteisesti tarjoamaan samaa A:n alastulolle! No nakkejahan sillä tempulla irtosi! :D Lisäksi tehtiin putkeen lähetyksiä yksittäin ja yhden matalan hypyn kautta. Väinö teki verkkokeppejä ja ensimmäistä kertaa keinua. Pojilla oli hauskaa lämmittely- ja jäähdyttelylenkeillä. Väinön hoidossaolo meidän laumassamme sai aikaan sen, että ne ovat nyt parhaita leikkikavereita.


1 kommentti: