sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Parempi mieli Seinäjoelta

Tämän päivän kisasaldona oli hyvä mieli, yksi nolla ja kotimatkalla ostettu pehmis. Edellisellä reissulla pehmistä ostettiin kohottamaan mielialaa huonosti menneiden kisojen takia, mutta nyt sitä ostettiin hyvin menneiden kisojen ansiosta. Ja jopa pehmis oli parempi! Samalla hinnalla suurempi ja Marianne-rouheella kuorrutettuna. Nam!

Ekan startin hyllytin aivan loppupäässä, kun en kääntänyt koiraa tarpeeksi hypylle, joka jäi sitten kokonaan välistä. Rata tuntui ihan sujuvalta, mutta kovin hitaalta.



Toinen rata oli Salme Mujusen käsialaa ja tuloksena nolla. Radan loppu oli todella haastava ja harva teki siinä sujuvaa rataa. Myös minä tein myöhäisen valssin ja koira meinasi törmätä jalkoihini, mutta teki silti mitä pyysin. Video ei ala ihan radan alusta, mutta nätisti Fonzie meni koko alkusuoran.



Kolmas rata tuntui tosi kivalta jo rataantutustumisessa. Harmikseni Fonzie on niin epävarma nyt keinun suhteen, että vaikka sai tassunsa ylösmenolle, se hyppäsi vielä sivuun. Muuten tämä tuntui helpolta suoritukselta eli tuplanolla ei jäänyt kauaksi. Olin jopa tyytyväinen omaan ratasuunnitteluuni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti